CÉGINFORMÁCIÓ

Bemutatkozás

A B Build & Trade Építőipari és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 2012. év elején alakult az ország egész területén újonnan induló magas- és mélyépítési munkák komplett kivitelezésére. A cég, a tulajdonos és munkatársai szakmai ismereteire támaszkodva az alapítást követően gyors fejlődésen ment keresztül.

A vállalkozás 3-4 fős létszámmal indult 2012-ben, jelenleg az alkalmazotti létszám több, mint 80 fő. Az projekteken kivitelező alvállalkozók száma 15-20 cég, részükre folyamatosan biztosítunk  munkát. Önálló munkavégzésre alkalmas csapatainkat tapasztalt művezetők és építésvezetők irányítják.

Vállalatunk humánerőforrása több évtizedes gyakorlattal rendelkezik mind a mély-, mind a magasépítés területén. Alkalmasak vagyunk egy létesítmény generál vállalkozásban történő tervezésére, organizálására, kivitelezésére. A cégnél diplomás mérnökök és technikusok dolgoznak, de a brigádvezetők is jól képzett szakmunkások. Kiterjedt és megbízható alvállalkozói partnerkapcsolattal rendelkezünk a szakipari munkák magas szintű kivitelezésére.

Célként tűztük ki, hogy az elmúlt időszakban megvalósult beruházások, a megnövekedett megrendelések számára való tekintettel, a szükséges erőforrás biztosítása mellett vállaljuk továbbra is teljességgel és kellő nyugalommal az elvárt minőségi és mennyiségi követelmények teljesítését, illetve a kitűzött határidők betartását.

Az induló és tervezett projekteknek megfelelően folyamatosan fejlesztjük, és bővítjük meglévő eszközállományunkat.

Központunk Budapest XVII. kerületében, az M0 autópályához közel, közlekedés szempontjából előnyös helyen található.

Az utóbbi évek kiemelkedő projektjei Pécsett, Dunaföldvár, Budapest és környéke térségében valósultak meg.

 

 

A B Build & Trade Kft. a Bisnode A tanúsítványát kapta meg, mely azt jelzi, hogy velünk történő üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.

A Bisnode tanúsítvány alapja a Dun & Bradstreet minősítése, mely nemzetközi szinten hosszú évtizedek óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján. A Bisnode tanúsítvány, mely AAA, AA és A jelzéssel kerül kiállításra, jelzi a cégek stabilitását, és azt, hogy az ilyen jelzéssel rendelkező vállalkozás pénzügyileg stabil. Az AAA cégminősítést 1989-ben vezették be és 1996 óta kaptak lehetőséget a vállalatok, hogy üzleti megbízhatóságukat tanúsítvány formájában is megmutassák. A tanúsítvány lehetőséget nyújt az arra jogosult cégek számára, hogy mások számára megmutassák cégük elismert, megbízható, hitelképes vállalat. A Bisnode tanúsítványt Európa számos országában használják az üzleti élet különféle területein.

A Dun & Bradstreet minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint – Magyarország esetében – az Igazságügyi Minisztérium adatai, a Cégbíróság bejegyzései, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, illetve más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett a minősítés beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, úgy mint mérlegadatok, eredménykimutatás, trendek. A minősítés figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait. A Fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit. A fentieken kívül számos egyéb gyűjtött információt is hozzátesz a rendszer a Dun & Bradstreet minősítéshez, úgy mint végrehajtási adatok vagy sajtóhírek.

Mivel a Dun & Bradstreet minősítés nemcsak cégünk jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja, hanem a Dun & Bradstreet minősítés kialakításának köszönhetően azt is, hogy ez elkövetkező egy évben milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné vállalkozásunk, büszkén állíthatjuk, hogy a B Build & Trade Kft. a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak.

 

Társaságunk ISO 9001, 14001, 45001 tanúsítással rendelkezik,  illetve 2018. évben a hazai kis- és középvállalati szektor legjobban teljesítő cégei közé került.